פודים לקפה

ברכישת מכונת קפה ביתית יש לקחת מספר גורמים בחשבון. אחד הגורמים המהותיים זה מה חומר הגלם שמשמש את מכונת הקפה. יש מכונות קפה שעושות שימוש בקפסולות, יש פודים ויש כאלו שעושות שימוש בפולי קפה טריים. יכולה להיות מכונת קפה שעובדת מהר, קפה לתפעול, יפה ושקטה. ובכל זאת, אם היא תעשה שימוש בקפסולות ולא בפודים הדבר יכול להיות חסרון כל כך גדול שיהיו לקוחות שימנעו מלקנות את המכונה ולו רק בגלל עובדה זו. מה כל כך טוב בשימוש בפודים?.  היתרון של הפודים על פני שימוש באבקה זה היכולת לייצר קפה בצורה נוחה וללא לכלוך. הפודים יותר זולים מהקפסולות (מכוון שיש יותר חברות שמייצרות פודים מאשר חברות שמייצרות קפסולות) ויותר מגוונים מבחינת מבחר הטעמים. לא לחינם פודים לקפה נחשבים לנפוצים. בנוסף לכך, הידיעה שבכל פוד יש בדיוק שבע גרם קפה מאפשרת לייצר קפה עם כמות מדויקת של חומר, דבר שמהווה יתרון. יש לזכור שרוב הפודים ארוזים בצורה הרמטית שזה דבר שמסייע לשמור על הטריות של המוצר.

תהליך ייצור הקפה על ידי שימוש בפודים כולל הכנסה של הפוד למכונה, ולאחר מכן הזרמה של מים חמים על הפוד, באופן כזה שנוצר מיצוי איכותי ויעיל של משקה קפה משובח. לאחר סיום יצירת הקפה יש להוציא הפוד ולהשליכו לפח. לחובבי הטבע, ניתן לזרוק את הפוד לפחי מחזור של חומרים אורגניים, וזאת מכוון שהפודים מיוצרים מחומרים טבעיים ומתכלים.

כתיבת תגובה